Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде края на Алфа 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    Колко бройки има продадени от нея и колко от 159?
    За мен това ще има интересен отговор.....
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Ми за 159 са около 600 000 бр. За 166 май няма инфо но са повече сякаш
      AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Първоначално публикувано от vlalov Покажи съобщение
        Ми за 159 са около 600 000 бр. За 166 май няма инфо но са повече сякаш
        Кое те кара да мислиш така ? Това, че ги виждате повече в България (и никъде другаде в Европа), не е причина да са повече. 159 е по-масов, по-достъпен автомобил. Също така е от по-малък и компактен клас. Харчи се повече. Най-малкото помислете, колко 159 са използвани като служебни и колко 166

И за да няма недоразумения - не казвам, че 166 е по-добра... макар на книжка а и според гусин Кларксон......
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщение
          Кое те кара да мислиш така ? Това, че ги виждате повече в България (и никъде другаде в Европа), не е причина да са повече. 159 е по-масов, по-достъпен автомобил. Също така е от по-малък и компактен клас. Харчи се повече. Най-малкото помислете, колко 159 са използвани като служебни и колко 166

И за да няма недоразумения - не казвам, че 166 е по-добра... макар на книжка а и според гусин Кларксон......
          гусин кларксън е като фурнаджийска лопата, колкото и да ми е симпатичен и да ме кефи

колите са несравними, различни години, различни класове, различно всичко...
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Working...
          X